Stormzy leverer blændende cover af Kanye Wests ‘Ultralight Beam’ – se video

Stormzy er lige på trapperne med sit længe ventede debutalbum, hvorfra vi for nylig fik den intense og hårdtslående smagsprøve, ‘Big For Your Boots’.

Forleden gæstede den mesterlige grime-rapper BBC Radio 1’s Live Lounge, og her var der skruet markant ned for tempoet, men ikke for intensiteten, da han leverede et blændende cover af Kanye Wests ‘Ultralight Beam’ – åbningsnummeret på albummet ‘The Life of Pablo’, der sneg sig ind på en førsteplads på vores liste over de bedste udenlandske sange i 2016.

Noget af en udfordring at bide skeer med, men Stormzys uforlignelige flow går altså ret godt i spænd med den soulede bandlyd og gospelkoret, og så tilføjede han selv et par vers, inklusiv den afsluttende linje: »This is what it sounds like when south London meets salvation«.

‘Gang Signs & Prayer’ udkommer på fredag den 24. februar.

Læs også: Stormzys debut bliver det bedste grime-album nogensinde – det kan kun skuffe

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af