Top Tracks: Her er ugens 10 bedste nye sange

Den forgange uge har budt på masser af godt nyt fra både ind- og udland – vi har samlet de bedste sange her.
Top Tracks: Her er ugens 10 bedste nye sange
London O'Connor. (Foto: Tyler Mitchell.)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Sigrid ‘Don’t Kill My Vibe’

Norske Sigrid er aktuel med denne fyrende pop-basker, der får det til at se ud som om, hun sigter direkte efter stjernerne. Ikke alene er hendes stemme en oplevelse i sig selv, ‘Don’t Kill My Vibe’ er også et overordentligt veldrejet nummer, der i sin udfoldelse formår at bevare spændingskurven hele vejen igennem rent musikalsk. Hun er på vej frem.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Marcus Gordon ‘Genudsendt’

Hvem er Marcus Gordon? En ny dansk r’n’b-stemme, der netop har udsendt sin debutsingle. En drømmende, svævende produktion lavet i samarbejde med Oh Boy!, som danner underlag til den fortvivlede kærlighedstekst om følelsernes paranoide spil indeni.


3. DJ Khaled feat. Beyoncé & Jay Z ‘Shining’

DJ Khaled kan godt lide at sætte sig selv i fokus – selv om han begået den sjældne bedrift af få både Beyoncé og Jay Z med på ét og samme track. Det tager dog ikke det store fra sangen, der er en sødmefuld pralesag om ikke at blive holdt nede med oplagte indslag fra begge dele halvdele af The Carters.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Off Bloom ‘Falcon Eye’

Off Bloom er klar med deres første nye materiale i 2017, og ‘Falcon Eye’ er et forfriskende bud på en sammensætning af fantasifulde keyboardeffekter, svingende rytmer og panfløjte-agtig perkussion tilsat en energisk opfordring til »shake it like you want it all«. Alt i alt temmelig smittende.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Superorganism ‘Something for Your M.I.N.D.’

Denne gyngende synth-slacker af et popnummer er formentlig det mest tilbagelænede, du har hørt i lang tid – og det kan et eller andet særligt. Med fuglelyde og tyggegummi-agtige beats lægger Superorganism platformen for et nummer, hvor alt kan ske, mens de med konstant overraskende detaljer gør dig ganske afhængig af nummeret på meget kort tid. ‘Something for Your M.I.N.D.’ er det hemmelighedsfulde bands første single.


6. Suspekt ‘Lings sang’

Højdepunktet på Suspekts nye album er denne bidende intense hyldest til rapperen og vennen Linkoban, som sidste år døde af kræft. Linjer som »de sang så smukt, mens de kørte hende væk i kisten« giver kuldegysninger, mens strygere, Simon Juls guitarsolo og omkvædet sunget af Lau Ingemann Pedersen fra Fribytterdrømme fuldender et ekstremt rørende hiphop-nummer.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Louis Rustum ‘Classified’

Vi har ikke hørt det store fra Louis Rustum siden 2015, men nu er Hukaos-sangeren klar til et nyt kapitel. Der er eftersigende en ep på vej, og ’Classified’ er en glat r’n’b-forsmag, der smører dine ører med en lille disco-underlægning, som (næsten) gør den klar til dansegulvet.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. London O’Connor ‘Nobody Hangs Out’

Det her track er faktisk fra 2015, men London O’Connors selvudgivne debutalbum ’O∆’ fik i denne uge en officiel release via pladeselskabet True Panther, så vi forbarmer os. Derfor er der også kommet denne nye musikvideo, der er et perfekt akkompagnement til den rastløse newyorkers naive hymne om at være for meget på internettet.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. MABE feat. Umi Copper & Soleima ‘HLDN’

Producer Mads Bergland (tidligere Broke) har skåret denne nye sag, som forener egenproduktion med folk og r’n’b-sanger Umi Copper og danske Soleimas individuelle vokale udtryk. Nummeret lader til at fusionere det bedste fra alle verdener, hvor klokkelyde og kantede electrobeats mødes over soulfyldte detaljerigdomme. ‘HDNL’ er første single til en kommende ep fra MABE, som kan opleves live til den næste Red Bull Sound Select i Jazzhouse den 10. marts, hvor også newyorker-rapperen Zebra Katz er på plakaten.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. PWR BTTM ‘Beautiful Day’

Ben Hopkins og Liv Bruce fra PWR BTTM trækker en queer-funklende farvepalet op af lommen og slår et slag for mangfoldigheden med denne punkede single. Musikalsk set trækker makkerparret tydeligvis på en masse klassikere, men de formår samtidig at bibeholde et originalt udtryk, der i særdeleshed bæres frem af Hopkins’ teknisk hvirvlende vokal og karisma. ‘Beautiful Day’ er taget fra deres kommende album ‘Pageant’, der udkommer 12. maj.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af