Alicia Keys imiterer Adele og Gwen Stefani i ‘Wheel of Musical Impressions’ hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvordan ville det lyde, hvis Alicia Keys imiterede Adele for at synge Alfabetsangen? Ikke lige et spørgsmål, der popper op på daglig basis, men med den nyeste omgang ‘Wheel of Musical Impressions’ hos Jimmy Fallon er der nu kommet svar.

Keys er gæst i det faste indslag, hvor gæster og Fallon skifter til at imitere kendte musikere, der synger børnesange, reklamejingler og lignende. Sangerinden kaster sig over Adele (hvilket hun klarer ret godt!), Gwen Stefani og Janis Joplin, mens talkshow-værten bliver udsat for The Pointer Sisters og Elvis.

Til sidstnævnte skal Fallon synge jinglen til kattemaden ‘Meow Mix’, og her foretrækker vi til enhver tid Dr. Evils version.

Læs også: Soultalentet Alessia Cara imiterer Nicki Minaj og Lorde til perfektion hos Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af