‘Hasselhoff’: Lil Yachty og Mike Will Made It deler nyt track inspireret af alle tiders badejern

‘Hasselhoff’: Lil Yachty og Mike Will Made It deler nyt track inspireret af alle tiders badejern
Lil Yachty på Rust tidligere på måneden. (Foto: Tom Sics)

På fredag lander Mike Will Made Its første regulære studiealbum, ‘Random 2’. Albummet inkluderer samarbejder med hiphoppens helt tunge drenge som Kendrick Lamar, Rae Sremmurd, Future, Lil Wayne, Pharrell, YG, 2 Chainz og Young Thug.

Lil Yachty
er også blandt rapgæsterne på albummet på et nummer, der er kommet online allerede i dag under titlen ‘Hasselhoff’. Sangen sender naturligvis skud ud til alle tiders mest damevenlige badejern af samme navn. Nummeret er en lille sag på to minutters tid med masser af »girls gone wild«-action.

Det er anden gang i år, Mike Will Made It og Yachty krydser musikalske veje. Sidste gang det skete var for en måned siden, da de to kumpaner mødtes med Carly Rae Jepsen på et cover af Rob Base og DJ E-Z Rock’s ‘It Takes To’ i forbindelse med en reklamefilm.

Se billeder: Hiphop-fænomenet Lil Yachty gav sin første danske koncert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af