Karl William er ‘Forstenet’ på sin nye single – hør den her

Karl William er ‘Forstenet’ på sin nye single – hør den her
Karl William. (Foto: Morten Nordstrøm)

Karl William blev i oktober en P3 Guld-pris rigere, og nu er sangeren klar med sin første single siden triumfen i DR Byen.

Det nye nummer lavet i samarbejde med to gange sommer, da ‘Forstenet’ er skrevet i samarbejde med Peter Sommer, mens Andreas Sommer har stået for produktionen – sidstnævnte har haft fingrene i lidt af det hele, men er specielt kendt for sit tætte samarbejde med Marie Key.

»’Forstenet’ handler om, at jeg kender mig selv bedre end nogen anden, men alligevel stadig kan komme til at glemme, hvad jeg holder mest af. Eksempelvis elsker jeg at læne mig tilbage i min sofa, men på samme tid prøver jeg stadig at blive stimuleret i form af en lang nat med dans og alt, hvad den ellers kan ta’. Så selv om det nogle gange er ‘for stenet’ at slappe af og nyde sit eget selskab, er det i virkeligheden dét, jeg bedst kan li«, fortæller William, som opfordrer til, at folk kigger indad.

»Der skal gøres op med de selvhøjtidelige- og overfladiske værdier. Ting cirkulerer ofte omkring de samme ligegyldige ting, men hvis man forsøger at blive bedre til at kende sig selv, tror jeg, at livet vil give mere mening«.

Det er endnu ikke meldt ud, om ‘Forstenet’ løber forud for et nyt album, men Karl William kan opleves live i syv danske byer, når han den 22. marts påbegynder en mindre danmarksturné.

Se video: Karl William: Historien bag min stemme

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af