ASAP Rocky og ASAP Ferg mødes på nyt nummer ‘Wrong’

Det er hårdt at være rapper, når man vader i dejlige damer. Særligt når de dejlige damer bapper den givne rappers lem, som var det en bong, for dernæst at efterlade deres g-streng, som rapperens kone så falder over.

Sommetider udnytter de, at de er stjerner – men de ved godt, det er forkert. Således lyder det på det nye nummer fra ASAP Rocky og ASAP Ferg: ‘Wrong’. Ovenstående er altså ikke bare noget, vi finder på…

De to ASAP’er har haft fart på, siden de i efteråret samarbejdede på ASAP Mob-albummet ‘Cozy Tapes Vol. 1: Friends’. Rocky har blandt andet gæstet Frank Oceans ‘Chanel’, D.R.A.M.s ‘Giligan’, en The Weeknd-video og Schoolboy Q’s storslåede Coachella-show. Ferg gæstede for nyligt Remy Mas ‘East Coast’, der desuden også vil figurere på hans kommende album ‘Still Striving’ – efterfølgeren til sidste års ‘Always Strive and Prosper’.

‘Wrong’ (eller den samvittighedsfulde pendant til Shaggys ‘Wasn’t Me’, om man vil) kan høres herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af