Distortion: Her er de vildeste gadefester – NØRREBRO

Distortion: Her er de vildeste gadefester – NØRREBRO
Distortion, Nørrebrogade 2016. (Foto: Helena Lundquist/Red Bull Content Pool)

På onsdag går det løs! Distortion kickstarter vanen tro årets festival med gadefest på Nørrebro, hvor 34 forskellige arrangører og street hosts hver i sær vil gøre deres for at skabe rav på asfalten.

Har du det rigtige fodtøj på, kan du snildt nå rundt til dem alle i tidsrummet 16.00-22.00, men der er ikke noget galt i lige at sortere lidt. Vi har nærstuderet gadeprogrammet og kommer her med vores tips til de bedste gadefester på Nørrebro.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop og elektronisk musik står som sædvanligt for det meste af soundtracket i gaderne, og rapmusik er der masser af til M2L Legacy og For Evigt Hip Hops gadefest på Nørrebrogade 11-13 Nixen, Dayson, Omar, Artigeardit, Mund De Carlo, Ung Cezar, Fouli, RH. Og så har vi altså kun nævnt halvdelen.

Så er der Uncensored Hiphop-scenen ved Sortedams Dossering med for eksempel Østkyst Hustlers (!), Artigeardit, DJ Noize og Binær, mens Sigurdsgade også rykker ud til Distortion for første gang: Spillestedet/natklubben befinder sig på Nørrebrogade 114 med et overdådigt program af blandt andre The Palace, Felix De Luca, Emil Kruse, Champion Ting og StunnGunn med et afro-set.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Distortion-værter plejer altid at smøre lidt ekstra tykt på, men Hypetrade, Puma & Arch sælger sig selv som havende den største scene til gadefesten på Nørrebro: Den ligger 150 meter fra Nørrebros Runddel (ud for Nørrebrogade 72), og programmet er ret vildt med DJ Er Du Dum, Eloq, Emil Lange, Youss, Remee (!), Sugarbois, Emil Kruse, Lil Label og mange flere.

Herfra kan man smutte op til Rust, der som altid gør deres ypperste for at sætte gang i Guldbergsgade: Her er Mike Skinner, Murkage og Humørekspressen blandt andet på plakaten.

Ikke langt derfra holder Namunel-holdet til – de lover fuld techno i Elmegade – og hvis vi bliver væk fra Nørrebrogade, så er der naturligvis også fest på Blegdamsvej: Her er pladeselskabet Black Label Records gået sammen med performance art-gruppen Studio om et (meget) langt lineup med Nonsens som headliner.

Herfra kan du lunte videre til Funky Tuesday i Sankt Hans Gade (soul, jazz, disco, funk osv.), eller til Mellemrummet nede i Ravnsborggade, hvor der er rock (!) på programmet med ‘rigtige’ koncerter: Her spiller blandt andre Guldimund og Masasolo i løbet af dagen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Koncerter er der også til Intoxikas’ Lakestasy ved Peblinge Dossering 4 – JNMS, Ny Sensei og Ecstasy In Order fra Vellness Plader spiller, mens blandt andet Mama Snake vender plader.

Så er der vist heller ikke tid til meget mere, men du kan lige smutte forbi Coma Clubs arrangement ved Bodega (lige ved kirkegården), eller få varmen til Supa Soca Bass, der serverer caribisk soca og masser af afrobeats på Blågårds Plads.

Sidst, men ikke mindst, er der også lige Distortions nye hovedscene på Rådhuspladsen – så altså ikke helt Nørrebro, men den har åbent onsdag fra 16.00-00.00. TooManyLeftHands er værter og får besøg af blandt andre Kesi, Sleiman, Kidd, Citybois, Nonsens, Node, Louis Valuta og Tobias Rahim.

Direkte Facebook-links til vores Nørrebro-anbefalinger:
M2L Legacy x For Evigt Hip Hop – Nørrebrogade 11-13
Uncensoret Hiphop-scenen – Sortedams Dossering 17
Sigurdsgade x Distortion – Nørrebrogade 114
Puma x Hypetrade x Arch – Nørrebrogade 72
Rust street party – Guldbergsgade 8
Namunel – Elmegade
Studio & BLR – Blegdamsvej 6
Funky Tuesday – Sankt Hans Gade 4
Mellemrummet – Ravnsborggade 11
Intoxikas’ Lakestasy – Peblinge Dossering 4
Coma Club x Bodega – Kapelvej 1
Supa Soca Bass – Blågårds Plads
Royal Distortion Mainstage – Rådhuspladsen

Se et kort over alle gadefesterne på Nørrebro HER.

Læs også: Distortion: Her er de fedeste gadefester – VESTERBRO

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af