Fem helt nye album du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Sort Sol og (Sandy) Alex G.
Fem helt nye album du skal høre i dag
Foto: Tonje Thilesen

Sol

1. Sort Sol ‘Stor langsom stjerne’

Et af Danmarks uden tvivl mest legendariske rockbands gør comeback denne uge, da Steen Jørgensen, Lars Top-Galia og Tomas Ortved vender tilbage med Sort Sols første regulære album i 16 år – ‘Stor langsom stjerne’ følger efter ‘Snakecharmer’ fra 2001.

Læs vores anmeldelse HER.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.


2. Nick Hakim ‘Green Twins’

Savner du Connan Mockasins småsyrede, psykedelisk farvede og ret så soulede popeskapader, skal du helt sikkert tjekke Nick Hakim ud. Amerikaneren har sluppet et par stærke singler, og nu er debutalbummet så ude.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.


3. (Sandy) Alex G ‘Rocket’

Han har en del selvudgivne album på samvittigheden, men i 2015 kom Alexander Giannascoli i stald hos det velrenommerede pladeselskab Domino, hvorefter hans skæve rocksange (fortjent) kom ud til et bredere publikum. Omstændigheder har siden tvunget ham til at skifte kunstnernavn fra Alex G til (Sandy) Alex G, men det har ikke rykket med potentialet i singlerne op til ‘Rocket’.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.


4. Aldous Harding ‘Party’

Vi var tidligere ikke så bekendte med Aldous Harding, men specielt singlen ‘Imagining My Man’ varmede os op for newzealænderens mageløse stemme. ‘Party’ er hendes andet album, men første for pladeselskabet 4AD.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.


5. Erasure ‘World Be Gone’

Normalt ville (endnu) et nyt album fra synthpop-veteranerne Erasure måske ikke være den største begivenhed, men Andy Bell og Vince Clarke kommer altså til Roskilde Festival, hvor de får ansvaret for at holde fest på Arena torsdag kl. 21.30. ‘World Be Gone’ giver mulighed for at tjekke briternes dagsform, selv om setlisten på Dyrskuepladsen nok skal komme til at indeholde masser af hits fra bagkataloget.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af