Her er ugens syv fedeste fester

Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge med blandt andet Roskilde-event, Natbar og tre dages fødselsdag på Jolene.
Her er ugens syv fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tre dages fødselsdagsfest på Jolene
I ni år har Jolenes klinkede lokaler i Kødbyen dannet rammer om et utal af fester. Det jubilæum markeres med eftertryk, når der sættes ild til fødselsdagsraketten fra torsdag-lørdag.

Torsdag står Manna som sædvanligt for underholdningen med tyske Gerd Janson og lokale Dee Brown bag pulten. Dagen efter er der lagt i ovnen til en legendarisk kluboplevelse, når selveste Jørgen De Mylius svinger taktstokken i selskab med blandt andre Fyraftensboogie, Hawsfabrikken og Discothèque Mobumfe, mens tredjedagens soundtrack leveres af folk som amerikanske Jamie 3:26 og danske Kasper Marott.

Jolene’s 9th Birthday
Torsdag den 18.-lørdag den 20. maj

Jolene
Se oversigt over festerne på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Generator fejrer ny isbar med stærkt lineup
På fredag åbner Generator sin spritnye og 110m2 store isbar, og i samme ombæring har det festglade hostel kompletrenoveret sin første sal med blandt andet petanque og nyt restaurantområde.

Begge dele bliver fejret med et ret overdådigt musik-lineup, der både byder på koncerter og stærke dj’s. Livemusikken leveres af den new wave-omfavnende sangerinde og sangskriver Molive sammen med den dystre r’n’b-duo Saint Cava, mens dj-programmet byder på Leslie Ming, Attention Whores, Brynjolfur og et specielt versus-set fra ægteparret bestående af Tomas Barfod og Fedty. CW

Reflections Ice Bar: Opening party
Torsdag den 18. maj
Generator
Læs mere om festen på Facebook

Movia - Direkte til døren


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fredagsfest på SMK
Det går ikke stille af sig, når Roskilde Festival afslører årets kunst- og holdningsprogram. Det foregår på Statens Museum for Kunst, og ud over talks, kortfilm, installationer og performances er der koncerter med både Chinah, Irah og techno-produceren Solid Blake – de to sidstnævnte kan til sommer opleves på Roskilde Festival.

SMK x Roskilde Festival
Fredag den 19. maj
Statens Museum for Kunst
Læs mere om arrangementet på Facebook


Magasin-release i fornemme rammer
Det litterære magasin Københavnske Istidende er klar med et nyt nummer, og det fejrer folkene bag med et releaseparty i Kunsthal Charlottenborgs spisested, Apollo Kantine. Ud over at bladre i den nye udgivelse, er der dj-sets fra Mø-trommeslageren Rasmus Littauers soloprojekt School of X, Fila Gucci, Lotte Rose og Mads Schmidt.

Københavnske Istidende Release
Lørdag den 20. maj
Apollo Kantine
Læs mere om festen på Facebook

Movia - Direkte til døren


Musiknørderi i særklasse
Musikjournalist Ralf Christensen og forfatter, musiker og radiovært Kristian Leth står bag den populære musik-podcast ’Album’, som de live-opfører i Bremen Teater på lørdag, hvor Radioheads ‘OK Computer’ kommer under luppen. Efter showet hopper de bag pulten til Natbar, hvor de underholder med egne favoritter, inden Christian d’Or slutter festen af med manér.

Natbar: Ralf og Leth (fra Album) + Christian d’Or
Lørdag den 20. maj
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Click Festival udfordrer dine sanser
I denne weekend rammer Click Festival endnu engang Kulturværftet i Helsingør (så langt væk fra København er det altså ikke), og der er masser af spændende koncerter, talks, workshops og kunstudstillinger på programmet. På musikdelen kan man blandt andre opleve Mykki Blanco, Yves Tumor, Holly Herndon og Martiv Rev fra Suicide sammen med Craig Leon.

Click Festival
20.-21. maj
Kulturværftet
Læs mere om festivalen på Facebook

Movia - Direkte til døren


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Engelsk legende gæster Boxen
Lørdag aften er der fint besøg fra England, når Dave Seaman, der har dj’et, produceret og remixet i mere end 25 år og desuden står bag flere elektroniske labels, holder hof i Black Box sammen med stedets What Happens-bagmand, Tim Andresen. I Red Box står The Hunts (kendt fra Moist-festerne) og Umloud for underholdningen.

What Happens
Lørdag den 20. maj
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af