Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange
Bisse på dette års NorthSide. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Necklace ’Try This’

Navnet Necklace ringer (endnu) ingen klokker, men danskeren er enormt godt på vej. Han har før lavet kvalitetsmusik under aliasset Headshop og har ingen ringere end Carl Barsk i producerstolen på sin første single siden navneskiftet. ’Try This’ er fantastisk sfærisk pop, der svirrer rundt om hovedet på lytteren lidt ligesom en halskæde.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. DJDS feat. Amber Mark & Marco McKinnis ‘Trees On Fire’

DJDS, der består af L.A.-producerne Jerome LOL og Samo Sound Boy, laver normalt rungende festivalnumre (og remixes af Beyoncé og Rihanna), men på ’Trees On Fire’ skruer de en tak ned og kalibrerer lyden til et niveau, der for en gangs skyld ikke gør ondt at skrue op for.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Haim ’Little of Your Love’

Tålmodighed er som bekendt en dyd. Det har Haim-fans måtte sande, eftersom den amerikanske søstertrio har været fire år om at forme efterfølgeren til debuten ’Days Are Gone’. Heldigvis nærmer vi os nu udgivelsen af ’Something To Tell You’ (7. juli), og albumforløberen ’Little of Your Love’ forsøder ventetiden yderligere. Singlen er en veloplagt sommerballade med legesyge riffs og næsten Motown-klingende rytmer.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Heems ’Blades’

Heems fra Swet Shop Boys begår sig også som soloartist. På et nyt projekt, der hedder ’Philia: Artists Rise Against Islamophobia’ – et værk der forsøger at indgyde respekt over for muslimer og har sange fra blandt andre Mac DeMarco og Hamilton Leithauser – har Heems førstesinglen, der kredser om det at se sig som offer.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Bisse ‘Bjælkehuset’

Tidligere på ugen fyldte Bisse 30 år, og i den anledning udgav han singlen ’Bjælkehuset’. Sangen skildrer poetisk en ubekymret opvækst i provinsen, hvor Bisse leger med kvarterets børn, samler grankogler og spille Matador med familien.


6. Lorde ’Supercut’

Lordes ‘Melodrama’-album udkom godt nok sidste fredag, men det har for alvor boret sig fast nu her. ‘Supercut’ er en fantastisk enkel, men uimodståelig pianopop-banger, der ligger og kæmper med ‘Green Light’ om pladsen som albummets bedste sang.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Kedr Livanskiy ‘Ariadna’

Straight outta Russia – Yana Kedrina laver hypnotiserende drømmepop i en variant, der næsten lyder, som hører man den komme op af en kloak. Ikke beskidt, men underjordisk og hemmeligt. ‘Ariadna’ er titelnummeret fra hendes debutalbum, der udkommer 8. september.


8. Vince Staples ‘Crabs in a Bucket’

Vince Staples’ nye album er vanvittigt – dance-rap i ret ustyrlig ramme, der med producere som Sophie og gæster som Justin Vernon er alt andet end et almindeligt hiphopalbum. Hvilket næsten udpensles allerstærkest på åbneren ‘Crabs in a Bucket’, der inddeles i forskellige sfærer af hård UK garage og atmosfærisk storby-ambient. Dybt originalt.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Kintaro feat. Anderson Paak ‘MK’

Ikke fordi det er vildt lang tid siden, men man finder ud af, man har savnet Anderson Paak, når hans flabede røst runger ud i høretelefonerne – her som gæst på et track fra Kintaro, der er lillebror til Thundercat.


10. Sivas ’Vejen’

Sivas i sit mere melankolske hjørne med et beat af Jens Ole McCoy – en atmosfærisk slædetur, der skal vise vejen for kvarterets unge. Kan du høre, hvem den hemmelige gæst er?

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Fire helt nye album du skal høre i dag – bl.a. Vince Staples og DJ Khaled

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af