Dr. Dre og Eminem i studiet: Nyt album kan være lige på trapperne

Dr. Dre og Eminem i studiet: Nyt album kan være lige på trapperne
Eminem. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Det har været sparsomt med musikalske livstegn fra Eminem over de sidste år. Dog med den sprængfarlige ‘Campaign Speech’ sidste efterår afslørede vores alle sammens Slim Shady, at han var ved at lave sit niende album, hvilket der – trods ingen officielle nyheder fra hverken Eminem eller hans pladeselskab – bliver fulgt lidt op på nu.

I forbindelse med premieren på HBO-dokumentaren, ‘The Defiant Ones’, der omhandler makkerskabet mellem Dr. Dre og Jimmy Iovine, afslørede instruktør Allen Hughes lidt statussen på ny musik fra Dre og Eminem:

»Folk ved ikke dette: Dre indspiller hver dag. Bogstaveligt talt, han er derinde og indspiller sange hver dag. Han er som Picasso på den måde. Han maler altid. Lige nu producerer han – i 11. time – et nummer til Eminems seneste album«.

Det, der er værd at bide mærke i her, er, at Hughes bruger udtrykket »i 11. time«, der betyder, at der er tale om en produktion, der finder sted i allersidste øjeblik. Med andre ord må Eminems niende album være lige på trapperne, så der er efter alt at dømme god grund til at begynde at berede sig på et comeback.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af