Eminem er tilbage: Nyt album på vej – hør den eksplosive ‘Campaign Speech’

Eminem er tilbage: Nyt album på vej – hør den eksplosive ‘Campaign Speech’

Det er efterhånden en sjældenhed, at Eminem viser sig i det store hiphoplandskab. Men det lader til, at den gode Slim Shady endelig er ved at lægge sin stil gevaldigt om.

I sidste måned gæstede han Skylar Greys ‘Kill for You’, og nu er han endnu engang klar med en ny skæring. Denne gang er der tale om hele otte minutter med titlen ‘Campaign Speech’ – lutter eksplosive linjer over en minimalistisk produktion.

Linjerne er lige så provokerende, som de er skånesløst skarpe. Blandt de uheldige, der bliver udsat for Eminems aggressive rim, er både de politibetjente, der var involveret i Eric Garner og Trayvon Martins dødsfald, samt alle tiders yndlingsskydeskive: Donald Trump.

Blandt linjerne finder vi blandt andet disse Trump-skud:

»Consider me a dangerous man but you should be afraid of this dang candidate / you say Trump don’t kiss ass like a puppet / ’cause he runs his campaign with his own cash for the fundin’ / and that’s what you wanted / a fuckin’ loose cannon who’s blunt with his hand on the button / who doesn’t have to answer to no one«.

Med offentliggørelsen af det nye track afslørede Eminem desuden også, at han er på vej med et nyt album med Twitter-ordene: »Don’t worry I’m working on an album! Here’s something meanwhile«.

Læs også: Philadelphias forbandelse: Hvordan Meek Mill blev raps største taber

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af