ASAP Ferg deler stjernespækket trackliste til ‘Still Striving’ – bl.a. Lil Yachty, Meek Mill, Playboi Carti og Migos

På fredag lander ASAP Fergs nye mixtape, ‘Still Striving’. Måske man allerede glædede sig, men nu er der netop kommet 14 nye grunde til at glæde sig endnu mere.

Ferg har netop delt tracklisten til projektet, der rummer 14 nye numre og en mindre stjernehimmel af rapkometer. Blandt de mest iøjnefaldende finder vi Meek Mill, Playboi Carti, Migos, Lil Yachty og Migos.

Tracklisten byder desuden på en lille overraskelse med fraværet af den Remy Ma-gæstede ‘East Coast’, der landede i foråret. I stedet for originalen er det derimod det svulmende remix, der har fundet vej til albummet, så både Busta Rhymes, ASAP Rocky, Dave East, French Montana, Rick Ross og Snoop Dogg kan skrive sig på gæstelisten.

Se hele tracklisten herunder via ASAP Fergs Instagram – og varm op med den vanvittige stjernevrimmel af en video til ‘East Coast remix’ nederst.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#StillStriving Tracklist 8/18

Et opslag delt af HOOD POPE THE PEOPLES CHAMP (@asapferg) den

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af