Destroyer annoncerer danske koncerter og nyt album – hør førstesinglen ‘Sky’s Grey’

Destroyer annoncerer danske koncerter og nyt album – hør førstesinglen ‘Sky’s Grey’
Destroyer på Roskilde Festival 2016 (Foto: Peter Witt/Soundvenue)

Destroyer har annonceret et nyt album med titlen ‘Ken’, som udkommer den 20. oktober. Med annonceringen følger også singlen ‘Sky’s Grey’ og koncertdatoer for en kommende turné, der hele to gange lægger vejen forbi Danmark. Den 13. november på Voxhall i Aarhus og den 16. november i Lille Vega i København. Sidst Destroyer var i Danmark var ved sidste års Roskilde Festival, hvor Dan Bejar med sit band spillede på Avalon-scenen.

‘Ken’ bliver efterfølgeren til ‘Poison Season’ fra 2015, og Dan Bejar fortæller, at albummets titel oprindeligt var navnet på Suede-nummeret ‘Wild Ones’. Bejars begejstring for sangen fik ham til at adoptere dens oprindelige titel: »Jeg fik en åbenbaring, da jeg fandt ud af det. I et forsøg på at holde fast i den følelse, besluttede jeg mig for at tage den originale titel fra sangen og bruge den selv«, siger han til Pitchfork. Han forklarer, at ‘Ken’ dog ikke skal ses som et Suede-inspireret album, men at han tænkte på de sidste år af Margaret Thatchers regeringstid, da han lavede det. »Det var i de år, at musik virkelig blev som en sygdom for mig. Jeg var slemt ramt«.

På den første single ‘Sky’s Grey’, som også er åbningsnummeret på ‘Ken’, kan man finde både romantiske strygere, en trommemaskine på speed og en excentrisk vokalpræstation fra Dan Bejar. Lyt med forneden.

Destroyer (CAN)
13. november
Voxhall, Århus
Billetpris: 180 kr.

Destroyer (CAN)
16. november
Lille Vega, København
Billetpris: 230 kr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af