Golden Days og Distortion fejrer Københavns fødselsdag – gratis gadefest med koncerter og poolparty

Golden Days og Distortion fejrer Københavns fødselsdag – gratis gadefest med koncerter og poolparty
Marvelous Mosell.

Golden Days-festivalen, der i år afholdes 2.-17. september, har offentliggjort musikprogrammet for den store ‘Københavnerfejring’, som er en stor gadefest i anledning af Københavns 850-års fødselsdag. Gadefesten finder sted den 2. september og bliver åbningsfesten for hele festivalen.

Golden Days og folkene bag Distortion er gået sammen om at lave et brag af en fødseldagsfest, hvor du kan slentre rundt i Kulturkvarteret på Slotsholmen og blandt andet opleve koncerter, poolparty i kanalerne, langbordsmiddag og en række debatter. Alt sammen ganske gratis.

Foran Thorvaldsens museum er der koncert med Marvelous Mosell, og samme sted kan man også opleve de danske synthpop-veteraner Laid Back. Imellem koncerterne vil der være musikalske intermezzoer af Henrik Vibskov & Mikkel Hess, Master Fatman og T. S. Hoegh.

Under Københavnerfejringen kan du også gå på opdagelse i Christiansborgs Ruiner, hvor den unge Astrid Sonne står for at skabe et atmosfærisk elektronisk soundtrack til de underjordiske omgivelser, mens dj’s som Tomas Barfod, Kasper Bjørke, Mama Snake og Marc & Mikkel sørger for musikken til poolpartys i de omkringliggende kanaler.

Festlighederne starter kl. 12.07 (i programmet er det noteret 1167, da det er Københavns fødselsår) og varer til midnat.

Tjek det fulde program for Golden Days HER og Københavnerfejringen på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af