Liam Gallaghers nye single er »en undskyldning til alle« – hør ‘For What It’s Worth’

Liam Gallaghers nye single er »en undskyldning til alle« – hør ‘For What It’s Worth’
Liam Gallagher. (Foto: Matt Roberts/Getty Images)

Liam Gallagher har udgivet sin tredje single forud for den kommende solodebut ‘As You Were’, og han siger i en pressemeddelelse, at nummeret er en undskyldning: »Jeg ville skrive en undskyldning. Ikke til én person, men til alle, for jeg er rigtig dårlig til at sige undskyld«.

Singlen med navnet ‘For What It’s Worth’ er en poprock-ballade, der instrumentalt næsten kunne være Oasis’ ‘Don’t Look Back in Anger’, bare tyve år ældre. Lyrikken i ‘For What It’s Worth’ er dog langt mindre kryptisk end i Oasis-klassikeren, og man behøver ikke læse mellem linjerne for at finde Gallaghers undskyldning.

»For what it’s worth I’m sorry for the hurt«, lyder den første linje i omkvædet.

Den undskyldende ballade kommer ganske belejligt oven på de svinere, Liam Gallagher har smidt efter blandt andre ASAP Rocky, Dave Grohl og ikke mindst James Corden i et nyt interview med det britiske magasin GQ. Hvor Gallaghers kommentarer til ASAP Rocky og Dave Grohl var overvejende humoristiske, var hans udtalelse om James Cordens Carpool Karaoke knap så velmenende. Men nu får Gallagher på blot fire minutter sagt undskyld til alle, han igennem tiden kunne have såret.

Selv om det gør ondt at blive kaldt et knobhead  af Liam Gallagher, kan James Corden måske finde trøst i linjerne »In my defense all my intentions were good«.

Liam Gallaghers soloalbum ‘As You Were’ udkommer den 6. oktober.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af