Liss-produceren Vera slipper ny sanselig single: ‘Falling’ feat. norske Okay Kaya

Liss-produceren Vera slipper ny sanselig single: ‘Falling’ feat. norske Okay Kaya

I foråret imponerede han først på Spot Festival, dernæst med sin forførende saxofon-snilde førstesingle, ‘In and Out of Love’. Nu fortsætter den danske producer Vera (bedst kendt for sit arbejde bag knapperne hos Liss) den gode stime med sin anden single: ‘Falling’.

Med sig på det nye nummer har Vera, der til dagligt går under navnet William Asingh, fået selskab af både den ukendte sanger, der også leverede de sensuelle linjer til førstesinglen, samt norske Okay Kaya, der blidt synger et vers på sit charmerende modersmål.

‘Falling’ er en velafbalanceret blanding mellem sensuelle harmonier, varmblodigt pirrende guitar-fingerspil og køligt boblende synthflader. Asingh fortæller selv, at inspirationen er hentet fra nostalgiske oplevelser under eksotiske, såvel som nordiske himmelstrøg.

»Jeg skrev ‘Falling’ efter en lang sommer, hvor jeg havde lyttet til Buena Vista Social Club og den svenske sanger Lisa Ekdahl. Jeg var besat med Buena Vistas percussion og guitarmelodier, og jeg elsker den blide intimitet fra Lisa Ekdahl. Det er kunstnere, mine forældre lyttede til, da jeg voksede op – alle disse album havde sådan en intim stemning, som jeg havde i baghovedet, da jeg skrev ‘Falling’. Jeg tror, jeg ser det som en fortolkning af musikken, mine forældre dansede til, da jeg var barn«.

Mens vi venter på flere nye toner fra projektet, vil rygterne vide, at Asignh for tiden er gået i studiet med Mø, hvem han også tidligere har leget med på sin Boiler Room-bootleg-version af ‘Kamikaze’.

Oplev Vera live, når han sammen med School of X, Vasco og Goss spiller i Lille Vega den 5. oktober og på Radar den 6. oktober.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af