Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange
Kelela. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Alex Cameron feat. Angel Olsen ‘Stranger’s Kiss’

Du har måske ikke hørt så meget om Alex Cameron før (han spillede dog på årets Roskilde Festival), men bedre sent end aldrig. Den australske singer/songwriters nyeste single ’Stranger’s Kiss’ løber forud for hans kommende album ’Forced Witness’, der slippes 8. september, og mens nummeret er en lækker duetballade med Angel Olsen, er billedsiden både instrueret og gæstet af Jemima Kirke fra ’Girls’ (hun er vist nok kærester med Cameron).


2. The War on Drugs ’Pain’

Som opvarmning til The War on Drugs’ nært forestående fjerde album, ‘A Deeper Understanding’ (25. august), har Adam Granduciel og co. delt singlen ’Pain’, der på fænomenal vis fremviser bandets karakteristiske, landevejsflossede lyd. Der er heldigvis ikke lang vej igen.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Kå feat. Larry ‘De her veje’

Siden københavnske Kailash William Chatterjee (tidligere kendt som Kay) skiftede grimen ud med en mere melodisk tilgang til hiphop, har han gjort sig særdeles godt bemærket. Kås nyeste ’De her veje’ kører i nogenlunde samme spor som kammeraten Emil Kruses æteriske amalgam af genrer, hvis blændende simplicitet fungerer upåklageligt.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Charli XCX ’Boys’

»I was busy thinkin’ bout boys«. Charli XCX er besat af fyre i alle (lyserøde) afskygninger på sin seneste single, der foruden en legesyg popproduktion er en mindre visuel genistreg med besøg af mandlige musikere i overflod. ’Boys’ oser af overskud og attitude.


5. Kelela ’LMK’

Kelelas postmoderne urbanlyd har alle dage været et fint alternativ til tidens mainstream-r’n’b. Ud over at imponere gevaldigt, agerer ’LMK’ første forsmag på den amerikanske sangerindes kommende debutalbum, ’Take Me Apart’, der lander den 6. oktober.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Four Tet ‘Planet’

Det er med at spidse ører, når Four Tets orientalske ’Planet’ blomstrer i et væld af retninger på over syv minutter. Det vides endnu ikke, om electro-troldmandens nye single stammer fra et kommende projekt, men vi tager, hvad vi kan få.


7. King Henry feat. Rhye ‘Moment’

Los Angeles-produceren King Henry har før orkestreret beats for blandt andre Diplo, Beyoncé og The Weeknd, men er altså nu klar til at stå på egne ben. Producerens afdæmpede ’Moment’ gæstes af Rhyes Mike Milosh og stammer fra King Henrys kommende ep, der hverken har titel eller dato endnu.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af