Björks musikvideo til ‘The Gate’ er en kosmisk kærlighedsdrøm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Førstesinglen ‘The Gate’ fra Björks kommende album udkom i fredags, og nu har sangerinden udgivet en flot video til nummeret.

I 2015 udgav BjörkVulnicura‘-albummet om forlist kærlighed, men på det kommende album ser hun langt mere lyst på fremtiden. Björk har tidligere omtalt det som sit ‘Tinder-album’ og fortalt, at det handler om at genopdage kærlighed.

I de visuelle udspil fra ‘Vulnicura’ var Björk ofte afbilledet med et massivt sår i sit bryst, men det lader nu til at være helet. I videoen til ‘The Gate’ strømmer der nu lys og farver fra hendes bryst, og videoen er et virvar at kosmiske former og farver.

Andrew Huang, som står bag videoen, fortæller i en pressemeddelelse: »’The Gate’ starter, hvor ‘Vulnicura’ sluttede. Det er det første glimt ind i Björks utopi. Åbningen ligger i såret fra ‘Vulnicura’, som nu er forvandlet til en prisme-lignende portal mellem to elskende. Ikke elskende i en traditionel romantisk forstand, men på en bredere kosmologisk måde«.

Björk har fortalt i et interview med Nowness, at hendes kommende album på nuværende tidspunkt går under navnet ‘Utopia’, og at det udkommer i november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af