Første single fra Björks kommende ‘Tinder-album’ er landet – hør ‘The Gate’

Første single fra Björks kommende ‘Tinder-album’ er landet – hør ‘The Gate’
Foto: Jim Dyson/Getty Images

Björk fortalte i sidste uge, at singlen ‘The Gate’ fra hendes kommende album ville udkomme den 18. september. Som en tidlig overraskelse at holde weekend på, har hun allerede udgivet den i dag.

Samtlige udtalelser fra Björk om det kommende album har gået på, at albummet handler om nyfunden kærlighed. Blandt andet kaldte hun det sit ‘Tinder’-album’, og da hun annoncerede ‘The Gate’ fortalte hun, at nummeret handler om en spirituel, transcendent form for kærlighed. Efter sådanne udmeldinger er mange nysgerrige efter at høre, hvordan et Tinder-album fra Björks hånd lyder, og hvis sangerinden nogensinde har lagt vej forbi den populære dating-app, tyder ‘The Gate’ på, at hun har haft en noget anderledes oplevelse end de fleste.

‘The Gate’ lægger sig i den abstrakte og halvdystre ende af Björk-spektret a la mange af numrene fra ‘Vulnicura‘, men samtidig er sangens lyrik ganske optimistisk. Hun synger om, at hendes hjerte er en åben port, der er klar til at modtage og give kærlighed. Så er det jo bare at swipe til højre.

Björks kommende album udkommer i november.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af