Björk udgiver nyt album »meget snart« – offentliggør det i håndskrevet note på Instagram

Björk udgiver nyt album »meget snart« – offentliggør det i håndskrevet note på Instagram

Björk har annonceret, at et nyt album er lige på trapperne. »Jeg er begejstret over at kunne fortælle jer, at mit nye album udkommer meget snart«, skriver hun i et opslag på Instagram, hvor et link til forudbestilling af albummet er vedhæftet. På Björks website kan man dog hverken finde albumcover eller udgivelsesdato, men blot læse sig til, at »detaljer vil blive offentliggjort snart«.

Det nye album bliver efterfølgeren til det audio-visuelle ‘Vulnicura’ fra 2015, der gav lytterne et sørgmodigt indblik i Björks følelsesliv efter bruddet med eksmanden Matthew Barney. ’Vulnicura’ havde desuden Arca som medproducer, og allerede i 2016 løftede Björk sløret for, at et nyt Arca-samarbejde også kunne blive aktuelt på det forestående album.

Siden ‘Vulnicura’ har Björk udgivet en stryger- og en liveversion af samme album, og tidligere på året udkom også ’34 Scores for Piano, Organ, Harpsichord and Celeste’. 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Björk (@bjork) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af