Macklemore og Kesha bliver ældre på den nye single ‘Good Old Days’

Macklemore og Kesha bliver ældre på den nye single ‘Good Old Days’

Macklemore udgiver på fredag sit andet soloalbum ‘Gemini’ (det første kom i 2005) efter at have arbejdet sammen med produceren Ryan Lewis på ‘The Heist’ (2012) og ‘This Unruly Mess I’ve Made’ (2016). Nu er tredjesinglen ‘Good Old Days’ udkommet med Kesha som gæst.

‘Good Old Days’ er poppet sag med carpe diem-agtige undertoner, hvor Macklemore og Kesha synger om, hvordan det føles at se sin ungdom lakke mod enden. »I wish somebody would have told me that someday these will be the good old days«, synger Kesha i omkvædet, mens Macklemore i versene reflekterer over sin forgangne ungdom og er stolt de ting, han har opnået i sit liv.

Nummeret kommer dog til at hænge fast i ‘hvad-burde-jeg-have-gjort’-klichéer, og særligt c-stykket, hvor Kesha synger »You don’t know what you’ve got till it goes, till it’s gone«, bliver en anelse for lommepoetisk.

‘Gemini’ udkommer som sagt på fredag, og det bliver interessant at se, hvad Macklemore uden Ryan Lewis egentlig er for en størrelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af