Rami Malek genskaber Queens Live Aid-optræden som Freddie Mercury

Rami Malek genskaber Queens Live Aid-optræden som Freddie Mercury

I sidste uge fik vi det første glimt af Rami Malek i fuldt Freddie Mercury-kostume i forbindelse med optagelserne til biopic’en ‘Bohemian Rhapsody’, og nu er der mere guf til Mercury- og/eller Rami Malek-fans.

Fanoptagelser (eller paparazzi) har nemlig ramt internettet, der viser Malek i færd med at genskabe Queens legendariske Live Aid-optræden fra 1985 på Wembley Stadion, hvor bandet åbnede koncerten med hymnen ‘Bohemian Rhapsody’. I videoen efterligner Malek Freddie Mercurys entré på scenen til perfektion, hvorefter han sætter sig ved klaveret og optræder til et backtrack af ‘Bohemian Rhapsody’.

På scenen ses også resten af ‘bandmedlemmerne’ i form af Gwilym Lee som Brian May, Ben Hardy som Roger Taylor og Joseph Mazello som John Deacon, og bagerst kan man faktisk også se de rigtige Queen-musikere Brian May og Roger Taylor, der begge er producere på filmen.

Flere udgaver af klippet af blevet fjernet fra Youtube, men her er det som led i et spansk nyhedsindslag – se det, inden det bliver pillet ned.

Filmen ‘Bohemian Rhapsody’ er sat til at få premiere i december 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af