‘Mr. Robot’-stjerne ER Freddie Mercury på første billede fra kommende film

‘Mr. Robot’-stjerne ER Freddie Mercury på første billede fra kommende film
Rami Malek er selv forbløffet over, hvor slående ligheden er mellem ham og Quuen-forsangeren. (Foto: Dimitrios Kambouris/GettyImages)

I flere år var ‘Borat’-skaberen Sasha Baron Cohen selvskrevet til at spille Queen-forsanger Freddie Mercury. Sidste år afslørede Cohen, at det aldrig blev til noget, eftersom et unavngivet medlem af rockgruppen (99 procent sikkert Brian May) ville have historien til også at fokusere på de tilbageværende medlemmers bearbejdning af Mercurys tabte kamp til aids.

Den enes død, den andens brød, hvilket er kommet ’Mr. Robot’-stjernen Rami Malek til gode. Det første billede fra den kommende biopic ’Bohemian Rhapsody’ er kommet ud gennem Entertainment Weekly, og bortset fra en lidt mindre muskelmasse er der ikke langt fra Mercury anno 1985. Malek er selv ganske imponeret over sin transformation.

»Når du er i stand til at se en anden person kigge tilbage på dig i spejlet, så har du et meget bekræftende øjeblik«, siger Rami Malek til Entertainment Weekly, hvis forældre er egyptiske, mens Queen-frontmanden blev døbt Farrokh Bulsara og var af persisk-indisk oprindelse.

Filmen strækker sig fra de tidlige britiske prog rock-dage i starten af 70’erne og til gruppens legendariske optræden ved Live Aid i 1985.

»Vi kommer til at bruge Freddie og mig så meget som muligt. Jeg er i Abbey Road-studierne lige nu, hvis det siger jer noget. Jeg øver ikke på mit skuespil«, fortæller Malek med en slet skjult hentydning til, at man også kommer til at høre hans sangstemme i filmen.

‘Bohemian Rhapsody’ har premiere til næste år. Den instrueres af ’The Usual Suspects’- og ’X-Men’-instruktøren Bryan Singer.

Læs også: Rami Malek tester overskæg til sin rolle som Freddie Mercury hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af