Blood Orange deler detaljer om nyt album

Blood Orange deler detaljer om nyt album

Dev Hynes er så småt ved at gøre klar til at sætte et nyt album i verden som Blood Orange. I sidste måned udgav han den nye sensuelle, sax-ificerede ballade med den knapt så mundrette titel ‘Boweryldn Edit 6 15 September«, og nu deler han dugfriske detaljer om det kommende projekt.

Det kommende album, der bliver det fjerde under Hynes’ Blood Orange-alias, er nemlig hele 78 procent færdigt, fortalte den britiske sanger i en live-talk ved The New Yorker Festival i weekenden. Her fortalte han desuden lidt om albummets tematikker. 

»En del af de nye sange på albummet handler om at vokse op og barndom i England. At se på det land, der formede mig«, fortalte Hynes ifølge Vulture.

Hynes fortalte yderligere lidt om Essex County (et amt uden for London), hvor han voksede op: »Det er et af de eneste steder i England, hvor BNP, der er det britiske nationalparti aka det racistiske parti – ‘Keep Britain white’ var en af deres kampagner – konstant blev valgt til magten«.

»‘Freetown’ handlede om at dykke ned i mine forældre fra mit synspunkt, at være yngre, og nu er dette helt klart mig, der ser på mit yngre selv; at vokse op i de omgivelser. Så ja, det er lidt dystert«. 

Det kommende album følger således op på sidste års stærkt personlige ‘Freetown Sound’. Hør det nye nummer, ‘Boweryldn Edit 6 15 September’, herunder. 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af