Eminem aflægger akavet visit på Pinks ‘Revenge’

Eminem aflægger akavet visit på Pinks ‘Revenge’
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Pink har i dag udgivet sit nye album ‘Beautiful Trauma’, en god måneds tid efter hun modtog den prestigefyldte Michael Jackson Video Vanguard-pris ved årets MTV Video Music Awards. Som rygtet får hun selskab af ingen ringere end Eminem på nummeret ‘Revenge’.

Eminem rør mere og mere på sig, og rygterne svirrer om en snarligt album. Tidligere på ugen skabte han positiv opmærksomhed med sin freestyle ved BET Hip Hop awards, hvor han lyrisk fik slagtet Donald Trump og efterfølgende modtog stor ros fra rap-kolleger.

Men hvad der har fået Eminem til at hoppe med på ‘Revenge’ er en gåde. Nummeret handler om at hævne sig på en ekskæreste (godt nok et meget Eminem-agtigt emne) og er pakket ind i en sukkerpoppet lyd, der sammenholdt med teksten leder tankerne hen på Sys Bjerres ligeledes hævngerrige landeplage ‘Malene’ fra 2008.

Eminems vers er fyldt med bitre, men barnligt leverede linjer om hans »whore«-ekskæreste, og han får skreget ordet ‘slut’, inden han kaster sig ud i blød og ret så akavet sang før det fælles omkvæd.

Nummeret, der både tekstligt og instrumentalt har en virkelig teenageværelse-agtig lyd, er produceret af de svenske hitmagere Max Martin og Shellback, og man kan kun blive ved med at undre sig over, hvorfor Eminem lige synes, at det var en god idé at være med her.

I et nyligt interview med Lorraine Magazine har Pink dog fortalt om sangens tilblivelse og Eminem-samarbejdet: »Jeg tog kontakt til ham. Jeg elsker ham. Jeg har altid elsket ham. Han er et lyrisk geni, og jeg skrev ham et kærlighedsbrev. Så tog jeg i studiet, drak en masse vin, skrev ‘Revenge’, tog hjem og drak mere vin«.

Fik Eminem også noget af den vin?

Læs også: Eminem kommer ikke til at lave et godt album igen – selv om internettet hylder Trump-freestylen.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af