Se Eminems skarpe freestyle til BET Hip-Hop Awards – en lyrisk likvidering af Donald Trump

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I nat løb årets BET Hip-Hop Awards af stablen. En helt oplagt mulighed for et comeback for Eminem – og han greb den, likviderede Trump lyrisk og beviste sin gyldighed i 2017 på mindre end fem minutter.

Freestylerappen blev optaget et par dage inden showet i en parkeringskælder i Detroit, hvor Eminem under sin sorte hætte og kasket spytter den ene aggressive linje efter den anden med Trump som målskive. Han skyder efter den amerikanske præsident med rim om alt fra hans racistiske, hykleriske opførsel til hans politiske indsats og NFL-beefs.

Til slut positionerer Eminem sig desuden i forhold til alle eventuelle fans, der måtte være Trump-vælgere:

»Any fan of mine who’s a supporter of his / I’m drawing in the sand a line, you either for or against / and if you can’t decide who you like more and you split / on who you should stand beside / I’ll do it for you with this: Fuck you!«

Alle informationer omkring Eminems kommende album er i høj kurs på rygtebørsen disse dage. Der går særligt mange rygter om en udgivelse i næste måned, hvilket dog endnu ikke er blevet bekræftet af nogen fra Eminems lejr. Men eftersom en samarbejdspartner (‘The Defiant Ones’-instruktør Allen Hughes) allerede i juli afslørede, at Dr. Dre var ved at producere et nummer til albummet i dets »11. time«, er det slet ikke usandsynligt, at det lander, inden året er omme.

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene – inkl. Eminem

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af