Fever Ray genopstår i vanvittig musikvideo – hør comeback-singlen ‘To the Moon and Back’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Hey remember me, i’ve been busy, working like crazy«, synger Karin Dreijer i første linje af ‘To the Moon and Back’, og selv om teksten handler forholdet til et andet menneske, kan linjerne naturligvis også sættes i relief til svenskerens comeback. Dette er nemlig hendes første originale single som Fever Ray siden 2009.

Mens selve singlen er en mere lys synthpop-skæring end Fever Rays dystert slæbende debutalbum, er det nogle gange svært at lytte helt grundigt efter, hvis man ser musikvideoen samtidig. Den er nemlig ret speciel.

Martin Falck har instrueret, og her bliver en kvinde vækket ‘Matrix’-style, hvorefter hun bliver hovedgæst til et noget aparte teselskab, der omfatter bondage, joints og en scene, hvor det utvivlsomt ligner, at hovedpersonen bliver, ja, tisset i ansigtet. Men det kan selvfølgelig også være te…

Der er i øjeblikket ingen information omkring, hvorvidt singlen kommer forud for et album eller lignende, men den følger op på en række mystiske teasere på de sociale medier.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af