Fever Ray deler mystiske billeder på sociale medier

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Opdatering: Fever Ray har nu også delt en Youtube-video – se her ovenfor.

Fever Ray aka soloprojektet fra Karin Dreijer, den ene halvdel af duoen The Knife, har ikke udgivet nyt materiale siden 2010. Nu ser det dog ud til, at noget nyt kunne være på vej, for mystiske billeder dukkede i går op på Fever Rays Facebook-side.

I august lavede The Knife samme trick med en håndfuld ret aparte videoer på deres Facebook-side. Der var tale om en serie med den creepy ‘Mother of Knives’ i hovedrollen, og i sidste ende var videoerne en teaser for udgivelsen af live-albummet ‘Shaking The Habitual: Live At Terminal 5′.

Derfor er det heller ikke utænkeligt, at Fever Rays nylige aktivitet på sociale medier er en teaser for nyt materiale. Fever Rays nye profilbillede på Facebook har teksten ‘Call Karma Kinksters’, og yderligere har coverbilledet et lidt lummert reklame-look med et nummer, man kan ringe til, hvis man føler sig ensom. Nummeret eksisterer dog ikke, hvis man forsøger at ringe op (vi har prøvet).

Til gengæld har Fever Rays website fået et ligeledes mystisk look med et video-loop, der forestiller en person på en båre.

Fever Ray udgav sit selvbetitlede og hidtil eneste album i 2009 – et enkelt Peter Gabriel-cover i 2010 er alt, hvad det er blevet til siden da.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af