Gilli drikker Capri-Sonne på Champs-Élysées i Molos nye single – hør ‘Stilen lagt’

Gilli drikker Capri-Sonne på Champs-Élysées i Molos nye single – hør ‘Stilen lagt’
Molo: Branco, Gilli, Benny Jamz og Stepz. (Foto: Samy Khabthani)

Supergruppen Molo udgav deres debutsingle ‘Udenfor’ for lidt over et år siden, og i løbet af den tid har Gilli og Benny Jamz sammen med Stepz og Branco fra MellemFingaMuzik fundet frem til en helt specifik stil.

I stedet for at hoppe på afrobeat-bølgen eller sigte efter pophits har firkløveret nemlig skabt en ret minimalistisk lyd, hvor de fire medlemmer lægger vers efter vers på nedbarberede beats. I år har vi fået ‘Bølgen‘, ‘Skejsen‘, ‘Dedikeret’ og nu altså ‘Stilen lagt’, der lægger sig fint i forlængelse af de forrige numre – beatet holder sig i baggrunden, mens rapperne får lov til at skinne.

Der er mange stærke linjer og endnu et catchy omkvæd af Benny Jamz, der også leverede det geniale hook på ‘Nu‘. Et af de mest mindeværdige steder er passagen i Gillis vers, hvor han rapper om at gå ned af Champs-Élysées med en Capri-Sonne i hånden.

Sangen er gruppens sjette i alt og fjerde i år, og den kommer i kølvandet på, at Molo netop har afsluttet deres første danmarksturné

Læs også: Digteren Caspar Eric var til Molo i Amager Bio og oplevede en ny slags hiphopkoncert

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af