Molotov Movement er tilbage med ‘Nu’ – hør ny single fra kollektivets kommende ep

Molotov Movement er tilbage med ‘Nu’ – hør ny single fra kollektivets kommende ep

Da Molotov Movement – eller bare Molo – for en måned siden udgav førstesinglen ’Udenfor’, markerede det for første gang en udgivelse fra den danske hiphopgruppe bestående af Gilli, Benny Jamz og MellemFingaMuzik, som sidste år gav koncert på Roskilde Festival. Samtidig med singlen varslede rapperne en kommende ep, eftersigende otte-ni numre lang, der skulle lande inden alt for længe.

Nu vender de hårdføre rimsmede atter tilbage med en skæring fra det kommende Molo-projekt, denne gang med ’Nu’. Andensinglen har en noget køligere lyd end sin forgænger – der dog stadig gør brug af veldoseret autotune – med en æterisk trap-lydside, mens alle fire medlemmer spytter både introspektive og brovtende fraser om gadelivet.

Der er intet ord om, hvornår vi officielt kan forvente hele ep’en, men der er ingen tvivl om, at ’Nu’ mætter fint indtil det samlede ep-måltid lander.

Læs interview med Benny Jamz: »Vi er alle sammen vokset op i det, som du kan kalde ghetto-Danmark«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af