Premiere: Coco O. synger for på genfortolkning af August Rosenbaums ‘Credo’

Premiere: Coco O. synger for på genfortolkning af August Rosenbaums ‘Credo’
Coco O. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

Det er virkelig længe siden, vi har fået lov til at høre Coco O.’s milde røst, men nu er det endelig blevet tid til et glædeligt genhør på nummeret ‘Credo Pt. II’.

Sangen ‘Credo’ er oprindeligt et instrumentalnummer af August Rosenbaum fra hans kommende album ‘Vista’ (24. nov), men Coco O., som man måske kender bedst som forsanger i Quadron, har skrevet en smuk tekst og melodi til nummeret.

Rosenbaum og Coco har tidligere arbejdet og turneret sammen med Quadron, og ‘Credo Pt. II’ er hertil produceret i samarbejde med Robin Hannibal, som udgør den anden halvdel af netop Quadron.

»Teksten skrev jeg helt tilbage, da jeg var 21 år og aldrig havde haft en kæreste, men den er egentlig lige så relevant i dag«, fortæller Coco O. om nummeret, der er lavet i samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects. Tracket har en soulet vibe, som man kender fra de kronede Quadron-dage, men i stedet for at være båret af funky basgange og tromme-grooves, er korarrangementer og strygerfigurer det, der driver ‘Credo Pt. II’ frem.

Forhåbentlig er det ikke det sidste, vi har hørt til Coco O. i den kommende tid. Senest udgav hun nummeret ‘Hardest Thing’ i 2015, mens August Rosenbaum også har varmet op til ‘Vista’ med en flot video til singlen ‘Nebula’.

Coco O. er lige nu en del af musikjuryen til Soundvenues Fremtidspris, som skal støtte grænsesøgende, nye kunstnere.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af