Se Andreas Emenius’ video til August Rosenbaums ‘Nebula’

De fleste kender måske ikke navnet August Rosenbaum, men mange kender nok hans arbejde. Den danske komponist og pianist har blandt andet lavet strygere til Mø, turneret som music director for Quadron og spillet klaver på Rhyes fænomenalt intime ‘Woman’.

Rosenbaum laver dog også musik i eget navn, og i dag har han udgivet singlen ‘Nebula’ med en rituel og meget flot musikvideo, der er lavet af den svenske kunstner Andreas Emenius i samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz.

‘Nebula’ stammer fra August Rosenbaums kommende album ‘Vista’, der er komponeret og produceret i samarbejde med Robin Hannibal (Quadron/Rhye). Det udkommer den 24. november via Tambourhinoceros.

»Jeg var på udkig efter en seriøs partner, der kunne hjælpe mig med at forløse projektets visuelle grundtanke, som udspringer af ideen om at skabe musik til en film, der ikke eksisterer. Formuleringen ‘A Score in Search of a Movie’ blev et centralt omdrejningspunkt i forhold til at skabe Vista«, fortæller Rosenbaum om samarbejdet med Emenius og Prxjects.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af