Lil Peeps dødsårsag afsløret

Lil Peeps dødsårsag afsløret
Lil Peep.

Lil Peep gik bort i en alder af bare 21 år den 15. november, og som det desværre var mistanken, var dødsårsagen en overdosis af angstmedicinen Xanax og det smertestillende stof fentanyl. Det melder den endelige rapport fra rapperens obduktion.

Ifølge Arizonas retsmedicinske enhed, er dødsfaldet kategoriseret som et uheld. Lil Peep skulle have givet koncert i Tuscon, Arizona på aftenen for sin død, men vågnede aldrig fra en lur i sin tourbus.

Tidligere har Lil Peeps bror, Karl Årh, udtalt, at rapperen virkede glad og ubekymret, og at han var overbevist om, at dødsfaldet var et uheld og altså ikke et bevidst selvmord.

Læs også: Efter Lil Peeps død: Hiphoppen forsøger at skylle stofferne ud

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af