Bruno Mars, Cardi B, SZA m.fl. optræder til Grammys 2018 – se alle de offentliggjorte kunstnere

Bruno Mars, Cardi B, SZA m.fl. optræder til Grammys 2018 – se alle de offentliggjorte kunstnere
Cardi B og Bruno Mars i videoen til 'Finesse (Remix)'.

Grammys har tilføjet et væld af stjerner til listen over kunstnere, der skal optræde til verdens største musikpris senere i januar. Det helt store navn er popfænomenet Bruno Mars, der skal optræde sammen med Cardi B med deres fælles nummer, ‘Finesse (Remix)’. Både Bruno og Cardi er nomineret til flere af årets store priser – for eksempel er Mars nomineret til ‘Årets album’ for ’24K Magic’ og Cardi B til ‘Bedste rapsang’ for ‘Bodak Yellow’.

Blandt andre nye tilføjelser til aftenens program finder man Luis Fonsi og Daddy Yankee, der skal spille deres store hit ‘Despacito’, der er nomineret til tre priser, blandt andet ‘Årets indspilning’. Derudover spiller Logic, Alessia Cara og Khalid deres mundrette hit ‘1-800-273-8255’, der er nomineret til to priser, herunder ‘Årets sang’. Alle tre kunstnere er også nomineret til øvrige priser.

Slutteligt har prisuddelingen også annonceret optrædener fra Kesha, der blandt andet er nomineret til ‘Bedste vokale popalbum’ for ‘Rainbow’, samt SZA, der er nomineret til hele fem priser, herunder ‘Bedste nye kunstner’. Det er ikke annonceret, hvilke sange de to kunstnere skal optræde med.

Grammys 2018 bliver afholdt den 28. januar med James Corden som vært. Tidligere offentliggjorte optrædende til årets prisuddeling er Lady Gaga, P!nk, Childish Gambino, Little Big Town, Ben Platt og Patti LuPone.

Læs også: Se de nominerede til Grammys 2018 – Jay-Z og Kendrick er topscorere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af