Missy Elliott og Busta Rhymes giver Morgan Freeman og Peter Dinklage rapkurser i ny Super Bowl-reklame

Missy Elliott og Busta Rhymes giver Morgan Freeman og Peter Dinklage rapkurser i ny Super Bowl-reklame
Missy Elliott og Morgan Freeman.

I USA er alle aspekter af Super Bowl et stort fænomen – fodboldkampen, halvlegsshowet, selv reklamerne. Mange amerikanere glæder sig hvert år til denne reklamepause, hvor der er kastet en masse penge i størstedelen af produktionerne.

I en af årets reklamer slår Mountain Dew og Doritos sig sammen (de får nogle gange premiere før Super Bowl). Selv om Doritos’ nye produkt hedder ‘Blaze’, og Mountain Dews nye produkt hedder ‘Ice’, har de åbenbart det til fælles, at de kan give dig store rapkundskaber. I reklamen ser vi Peter Dinklage lipsynce til Busta Rhymes’ vers på ‘Look at Me Now’ og Morgan Freeman til Missy Elliotts ‘Get Ur Freak On’.

Oven i denne reklame har vi også fået en lille sketch – ja, en slags reklame for reklamen, der udkom før – hvor Missy Elliot og Busta Rhymes træner de to skuespillere i deres rapflows ved at få dem til at øve sig på klassiske tungebrækkere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af