Tinderbox fortsætter strømmen af nye navne med bl.a. Bastille og Craig David

Tinderbox fortsætter strømmen af nye navne med bl.a. Bastille og Craig David
Craig David.

Tinderbox-plakaten har alvorligt vokseværk for tiden. I torsdags annoncerede de Iggy Pop som hovednavn, i mandags offentliggjorde de seks mindre navne til den intime Scene 4, og i går stod den på fem EDM-navne til Magicbox-scenen. Nu har de så yderligere fire tilføjelser klar til lineuppet: Bastille, Craig David, Editors og Scarlet Pleasure.

De engelske synthrockere i Bastille siger, at de er på vej med deres tredje album, som de selv kalder for et »apokalyptisk festalbum«. Der er ikke nogen udgivelsesdato på albummet endnu, men de har formentlig nogle sange klar til Tinderbox. Hvis ikke, så kan publikum i hvert fald stadig synge med på store hits som ‘Pompeii’, ‘Good Grief’ og ‘Of the Night’, når Bastille spiller torsdag 28. juni.

Craig David udgiver i morgen sit syvende album, så på Tinderbox kan man nok forvente et potpourri af den engelske r’n’b-sangers mange hits fra de seneste to årtier, helt fra gennembrudshittet ‘7 Days’ til den helt nye ‘I Know You’, der har en gæsteoptræden fra førnævnte Bastille. David spiller dog først dagen efter Bastille, fredag den 29. juni.

For at blive ved kunstnere, der både er engelske og albumaktuelle, har Tinderbox booket rockgruppen Editors, der til marts er klar med deres sjette album. Vi håber på en sen spilletid til dem, så de kan begå sig i det mørke, der klæder dem så godt, når de skal spille lørdag den 30. juni.

Hertil en dansk tilføjelse i form af Scarlet Pleasure, der indtager Tusindaarsskoven fredag den 29. juni.

Tinderbox afslører også, at de allerede på mandag kan løfte sløret for endnu et hovednavn.

Tinderbox 2018 foregår 28.-30. juni i Tusindaarsskoven i Odense. Du kan se det foreløbige lineup, inklusiv spilledage, via Tinderbox’ website HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af