Rapperen YoungBoy Never Broke Again arresteret for kidnapning

Rapperen YoungBoy Never Broke Again arresteret for kidnapning
YoungBoy Never Broke Again.

Gaderapperen med det mundrette navn YoungBoy Never Broke Again udnævnte vi i starten af året til at være en kunstner, man skulle holde øje med i 2018. Men det kan godt være, at vi skal holde øje med ham gennem en sæt fængselstremmer. TMZ har rapporteret, at den amerikanske rapper i lørdags blev arresteret på baggrund af en ret så alvorlig arrestordre, der blandt andet inkluderer kidnapning.

YoungBoy Never Broke Again, der også er begyndt at gå under det lidt simplere navn NBA YoungBoy, var ellers på prøveløsladelse fra en fængselsdom med relation til et drive-by skyderi, der oprindeligt var sat til at vare ti år. Denne arrestordre overtræder formentlig også kravene for prøveløsladelsen, så hvis han ender med at blive dømt, kan det vare meget længe, før YoungBoy Never Broke Again kommer på fri fod.

Rapperen fra Baton Rouge er kun 19 år gammel, men har altså allerede rigelig med problemer med retsvæsenet. Han skal møde op i retten i dag mandag.

Læs også: Breakin’ Sound 2018: De 15 mest lovende udenlandske navne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af