Se Kendrick Lamars optræden til Brit Awards – med bilsmadring og pyroteknik

Se Kendrick Lamars optræden til Brit Awards – med bilsmadring og pyroteknik
Kendrick Lamar til Brit Awards. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

I går blev årets udgave af Brit Awards afholdt, og som sædvanligt stod den ikke kun på prisuddeling, men også optrædener fra blandt andre Stormzy, Dua Lipa og Justin Timberlake. På listen over de optrædende finder man også Kendrick Lamar, der samme aften vandt ‘Bedste mandlige internationale solokunstner’ under prisuddelingen.

Til sin optræden gav han to numre, og underligt nok var ingen af dem fra hans nyligt udgivne ‘Black Panther’-soundtrack. Først stod den på nummeret ‘Feel’ fra sidste års ‘Damn’, og bagefter var det tid til Kendrick Lamars vers fra Rich the Kid-sangen ‘New Freezer’. Ikke et oplagt valg, men det blev til et ret visuelt interessant show, hvor der blev smadret en Lamborghini live på scenen. Det stod Rich the Kid for.

Til Kendricks Grammy-optræden fra tidligere i år sagde skærmene bag Kendrick »This is a satire by Kendrick Lamar«. Nu siger skærmene »This is another satire by Kendrick Lamar«. Hvad det helt skal betyde vil vi ikke gøre os kloge på her og nu.

Læs også: Stormzy og Dua Lipa sejrede til Brit Awards 2018 – se alle vinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af