Soundvenue & CPH:DOX præsenterer: Kom helt tæt på The Minds of 99 i dokumentaren ’Stor som en sol’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Minds of 99 er på få år blevet et af Danmarks største, vigtigste og mest elskede rockbands. Men hvad sker der, når man som sammentømret gruppe mister et medlem? Og hvordan håndterer frontmand Niels Brandt succesen og presset?

Det og meget mere får man svar på i dokumentaren ’Stor som en sol’, som vi er stolte af at præsentere verdenspremieren på under CPH:DOX. Efter visningen i Bremen Teater stiller gruppen op til en Q&A.

Kasper Kiertzner har instrueret, og i ’Stor som en sol’ kommer man helt tæt på medlemmerne i processen omkring skabelsen af det todelte album ’Solkongen’, hvis anden halvdel udkom 23. februar.

Vi følger bandet fra isolation i en bunker til backstage under de mange udsolgte og altid skamroste koncerter, som The Minds of 99 har givet over det danske land. Det er et band i en brydningstid, der gennemlever omvæltninger internt såvel som i verden omkring dem. Og så kommer vi bag facaden på frontmand Niels Brandt, der kæmper sine egne kampe – for hvad sker der, når mørket, hans primære kreative drivkraft, pludseligt forsvinder fra sindet?

‘Stor som en sol’ er en del af CPH:DOX’s musikprogram Sound & Vision.

Køb billet HER – og tilmed Facebook-event HER.

‘Stor som en sol’ på CPH:DOX
Den 20. marts kl. 21.30
Bremen Teater

Læs også: Soundvenue og CPH:DOX præsenterer – skatefilmens svar på ‘Boyhood’, ‘Minding the Gap

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af