Var Damon Albarn spritstiv, da han holdt tale til Brit Awards?

Var Damon Albarn spritstiv, da han holdt tale til Brit Awards?
Damon Albarn. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Til gårsdagens Brit Awards vandt Gorillaz prisen for årets bedste britiske gruppe. Da Damon Albarn trådte på scenen for at modtage sin pris virkede han dog mildest talt lettere beruset – sådan går det, når det er alkohol til gæsterne under showet.

Han prøvede tilsyneladende at sige noget politisk. Tror vi. Han sagde, at Storbritannien er et dejligt sted i en smuk verden, og at det er vigtigt for landet, at de ikke isolerer sig for meget. »Jeg tror han snakkede om Brexit«, sagde vært Jack Whitehall bagefter. Whitehall har nok fat i noget der, men det var ikke ligefrem fordi takketalen var det, de fleste dansklærere ville kalde for sammenhængende.

Han gav også mikrofonen til rapperen Little Simz, som optræder på Gorillaz’ nyeste album ‘Humanz’. På det tidspunkt var kameraerne dog allerede ved at bevæge sig væk, og mikrofonen og lyset var kortvarigt slukket, da der skulle klippes til næste segment. Stor applaus til tv-folkene for rent faktisk at få hende med, selv om det lader til, at Damon Albarns situationsfornemmelse  ikke ligefrem var på toppen.

Læs også: Se Kendrick Lamars optræden til Brit Awards – med bilsmadring og pyroteknik

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af