Heartland Festival fuldender årets program med bl.a. Coco O. og Fribytterdrømme

Heartland Festival fuldender årets program med bl.a. Coco O. og Fribytterdrømme
Fribytterdrømme. (Foto: Daniel Buckwald)

Festivalsæsonen nærmer sig med hastige skridt, og plakaternes sidste ledige pladser er så småt ved at blive snuppet. Nu er Heartland Festival klar med årets fulde program. Dagens offentliggørelse rummer nye navne på både musik- og talks-fronten.

Dagens nye musiknavne er The Savage Rose, Coco O. og Fribytterdrømme. Udover de tre nye navne er festivalen ligeledes klar med en række dj’s, der sørger for at holde gang i stemningen ud på de sene nattetimer til Late Night Disco. Her finder vi Christian D’or, Vinnie Who, Louis Petri, Dee Brown, Frederik Tollund og Fyraftensboogie.

På talks-plakaten finder vi Kim Gordon, Hans-Ulrich Obrist, Nadya Tolokonnikova, Tracey Emin, Peter Høeg, Jørgen Leth, Mette Pryds Helle, Julie Andem, Adam Price, Christian F. Puglisi og Tor Nørretranders.

Future talks-programmet rummer Eske Willerslev, Lone Frank, Jenny Wilson, Svend Brinkmann, Jens-Christian Holm, Jytte Vikkelsøe, Etienne Augé, Carsten Rahbek, Trine Demant, Cecilie Nørgaard, Thore Husfeldt, Abdel Aziz Mahmoud, Johan Olsen, Anne Thorhauge og Jan Larsen.

Ulrik Ørum, der er direktør for Heartland Festival, udtaler: »Det er en fantastisk følelse endelig at kunne præsentere det færdige – og til dato – absolut mest omfattende program i Heartlands historie. Et program, der har internationalt format på alle fire programområder, og som i min optik sætter en helt ny standard i festivallandskabet, samt viser vejen for, hvad selve festivalkonceptet kan indeholde«.

Dagens nye navne kommer i fornemt selskab af blandt andre LCD Soundsystem, Van Morrison, Patti Smith, The The, Grizzly Bear, Lykke Li med flere.

Heartland Festival løber af stablen den 31. maj – 2. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af