Premiere: Lillebittebock spiller den narkotiske ballade ‘Fucked op’ i Standard

Premiere: Lillebittebock spiller den narkotiske ballade ‘Fucked op’ i Standard
Lillebittebock.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

»Det handler om at glemme sine problemer ved at være lidt fucked up«, fortalte Lillebittebock, da han spillede et helt nyt nummer i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphoppodcast. Og det er rigtig nok (se bare titlen, ‘Fucked op’), men samtidig er det kun halvdelen af historien.

For mens mange rappere laver sange om at være fucked up, er Lillebittebocks store styrke, at han skaber ekstremt melodiske og melankolske sange ud af dén følelse. Det er glade, næsten euforiske stemninger, der er blandet sammen med dystre tekster. Som om han smiler og græder samtidig.

Det har indtil videre ført til den smukke, depressive ‘Dæmoner’ samt rapperens nok bedste sang ‘Telefon’, der handler om hans fars selvmord. ‘Fucked op’ er til gengæld Lillebittebocks første deciderede ballade: Der er rendyrket sang, næsten ingen trommer og tekster som »jeg er helt lam, snakker ikke om en kørestol / bruger min musik til at få alt lortet ud«.

Sangen kan høres omkring 32 minutter inde i podcasten (men vi håber selvfølgelig, du hører den hele).

Hør Lillebittebock-sangen i Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af