Se Cardi B’s glamourøse video til ‘Bartier Cardi’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På fredag udgiver Cardi B sit længe ventede debutalbum, ‘Invasion of Privacy’. For at dulme ventetiden har hun givet os en ny musikvideo til et af sine indtil videre største hits, ‘Bartier Cardi’ feat. 21 Savage.

Videoen er spækket til med glamour og flotte fyre under Cardi B’s del, men det bliver mindre hyggeligt under 21 Savages vers. Her har vi at gøre med en intens gidselsituation. Mod slutningen dukker Cardi B’s kæreste, Offset, også op, og man ser kæresteparret hygge sig gevaldigt i en limousine.

Læs også: Se Cardi B-medley til iHeartRadio Awards – med gæsteoptræden fra G-Eazy

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af