Se en gravid Cardi B spille ‘Bodak Yellow’, ‘Bartier Cardi’ og ‘Be Careful’ hos ‘SNL’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cardi B udgav endelig sit debutalbum ‘Invasion of Privacy’ i fredags, og i den forbindelse var hun musikalsk gæst hos ‘Saturday Night Live’, hvor den Roskilde-aktuelle rapper på overbevisende vis indtog studiet med nogle af sine hidtil største hits.

Her spillede hun først et hårdtslående medley af gennembrudshittet ‘Bodak Yellow’ og ‘Bartier Cardi’, mens hun under aftenens anden optræden afslørede en tydelig baby bump i en tætsiddende, hvid kjole, da hun spillede en indfølt version af den afdæmpede ‘Be Careful’.

Cardi B og Migos-rapperen Offset blev forlovede i efteråret, da han friede til Cardi B under en koncert, og nu venter de sig altså deres første barn sammen. Efter sin ‘SNL’-optræden tweetede Offset, at »han ser frem til det næste kapitel« med rapprinsessen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af