Labrinth, Sia og Diplo slår sig sammen som LSD – se videoen til deres debutsingle

Labrinth, Sia og Diplo slår sig sammen som LSD – se videoen til deres debutsingle
Labrinth, Sia og Diplo.

Tre musikalske stjerner (to af dem lidt større end den sidste) har slået sig sammen: Labrinth, Sia og Diplo har dannet supergruppen LSD. Den nye konstellation har netop udgivet deres debutsang ‘Genius’ sammen med en animeret musikvideo.

Som man nærmest måtte kunne regne ud, er debutsinglen en house- og dancehallpræget electropopbasker. Navnet LSD er dog ikke kun en kæk forkortelse for musikernes navne. Der er også nogle spændende psykedeliske elementer, der føles forfriskende for alle tre musikere.

Videoen er endnu mere syret. I denne møder vi tegnefilmsudgaver af alle tre musikere – inklusiv en tegnefilms-Sia, hvis øjne man faktisk kan se. De tre karakterer bevæger sig igennem en række sære verdener, der mest af alt kan beskrives som en Adult Swim-udgave af Beatles-filmen ‘Yellow Submarine’.

Alt tyder på, at dette ikke er det sidste, vi får at høre fra LSD. De har endnu ikke annonceret noget album, men de har allerede fået et website og en Facebook-side, begge i den samme animerede stil som videoen.

Læs også: Her er fem sommerfestivaler i Europa til dig, der elsker elektronisk musik

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af