Se en dansende Deadpool iført høje hæle i ny Céline Dion-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Céline Dions utvivlsomt største hit er naturligvis ‘My Heart Will Go On’ fra ‘Titanic’-soundtracket, men hun har en del soundtrack-singler på samvittigheden: ‘Skønheden og udyret’, ‘Det magiske sværd’ og nu også ‘Deadpool 2’, hvor hun synger sangen ‘Ashes’.

I videoen til ‘Ashes’ får vi da også en optræden fra Ryan Reynolds som en altid flabet Deadpool. Det er dog meget sandsynligt, at der nok også er andre i kostumet i løbet af videoen, for ellers har Reynolds seriøst nogle skjulte dansetalenter.

Iført stiletter danser Deadpool omkring en Céline Dion, der i bedste soundtrack-stil giver den hele armen – lidt for meget til rapkæftede Deadpools smag.

Læs også: ‘Titanic’ var en milepæl – så hvorfor skal den latterliggøres her 20 år senere?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af