SZA trækker sig fra turné: »Min stemme er permanent skadet«

SZA trækker sig fra turné: »Min stemme er permanent skadet«
SZA. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

I sidste uge måtte SZA trække sig fra en række koncerter på den stjernespækkede Top Dawg Entertainment Championship Tour grundet hævet stemmebånd. I går vendte sangerinden dog tilbage til scenen, da hun joinede kollegaerne til en optræden i Madison Square Garden i New York. Men showet gik desværre ikke som håbet.

»Min stemme er permanent skadet«, tweetede SZA efter koncerten. »I aftes var en test. Så er det afgjort«.

»Jeg vil bare gerne være i fred, mine prioriteter er fucked up. De er blevet fucked up. Jeg har brug for luft, farvel«, fortsatte hun i tweetrækken, der nu er blevet slettet igen.

Det er ikke svært at forestille sig, hendes prioriteter er blevet fucked up af skaden. Sidste sommer brød SZA igennem med den anmelderroste, stærke TDE-debutplade ’Ctrl’, der spåede sangerinden en lysende fremtid. Herpå fulgte et par samarbejder med blandt andre Travis Scott, Calvin Harris og ikke mindst Kendrick Lamar på ’Black Panther’-hittet ’All the Stars’, der scorede solide hitlistepladser.

SZA udtalte tidligere på året, at hendes næste album ville blive hendes sidste. En kommentar, der ganske vist blev udtalt med et smil, men som alligevel syntes kontroversiel i kølvandet på hendes store gennembrud og nyslåede succes. Om det har haft noget at gøre med hendes skadede stemmeband, melder historien intet om, men hvis der lå alvor bag kommentaren, synes det desværre oplagt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af