Der er beef mellem Zedd og Diplo – Diplo truer med at gå »fuld Pusha-T«

Der er beef mellem Zedd og Diplo – Diplo truer med at gå »fuld Pusha-T«
Diplo.

Vi stod på tærsklen til den største hiphopbeef i nyere tid, da Pusha-T og Drakes gik i flæsket på hinanden for et par uger siden. Men desværre fes den lidt ud, og beefen ser nu ud til desværre at være ovre – det var sjovt, mens det varede.

Det ser dog ud til, at der er lidt beef i gang i EDM-verdenen.

Det startede med, at produceren Max Vangeli skrev, at han gav et support-set for Diplo, som end ikke gad sige mere end to ord til ham. Vangeli kaldte Diplo »the biggest pussy dick in the game«, hvorefter hitproduceren Zedd blandede sig og kaldte Vangelis udtalelser for »100% sandhed«.

Da forsøger Diplo (med sarkasmen dryppende ned af væggen) at undskylde ved at sige til Vangeli, at han »ærlig talt troede, at du bare var en fan«.

På et eller andet tidspunkt i løbet af alt dette blev Diplo blokeret af Zedd på Facebook (de har beefet tidligere), og nu bliver Diplo hårdfør: Han truer med at gå »fuld Pusha-T«, hvis Zedd ikke sletter sin Twitter inden for 24 timer.

Zedd har i skrivende stund ikke slettet sin Twitter, og han har ikke mange timer tilbage, inden vi kommer til at høre EDM-udgaven af ‘The Story of Adidon’… hvordan end det skal give mening. Diplo selv kalder det ‘The Story of Zedidon’, og ligesom Pusha-T har Diplo fundet et tilpas pinligt billede af sin modstander.

Det er ikke første gang, de to producerstjerner er gået efter hinanden på Twitter – men det er uden tvivl den mest hårføre udveksling, de har haft.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af