Jack White laver ‘Icky Thump’ om til ‘Icky Trump’: »Du kan ikke være både en pimp og en prostitueret, Trump«

Jack White laver ‘Icky Thump’ om til ‘Icky Trump’: »Du kan ikke være både en pimp og en prostitueret, Trump«
Jack White. (Foto: Paul Zimmerman/Getty Images)

I weekenden spillede Jack White som hovednavn til festivalen Governors Ball i New York. Her spillede han blandt andet det klassiske The White Stripes-hit ‘Icky Thump’, men der var nogle twists. I starten hører man det kun svagt, men han lader til at synge »Trump« i stedet for »thump« hele vejen igennem.

Senere, efter linjen »Well, you can’t be a pimp and a prostitute too«, som han lader publikum synge, siger han: »Den her går ud til dig, Trump. Du kan ikke være både en pimp og en prostitueret, Trump« efterfulgt af en ganske tydeligt formuleret »Icky Trump, Icky Trump, Icky Trump, Icky Trump«.

Derudover er teksten ikke ændret meget. Men det behøves den egentlig heller ikke. Med linjer som »Who’d a thunk? Sittin’ drunk on a wagon to Mexico« og »Well, Americans, What, nothin’ better to do? Why don’t you kick yourself out? You’re an immigrant too« passer sangen jo egentlig ganske glimrende på Trump i forvejen.

Læs også: Se Jack White synge reklame-jingler med Stephen Colbert – og spille ‘Ice Station Zebra’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af